سفارش تبلیغ
صبا ویژن

مرکز مشاوره زناشویی | بحران های زندگی مشترک | Irzaban

آیا ما به مشاوره زناشویی نیاز داریم؟

این یک سوال بسیار رایج است. تمام روابط دارای پستی بلندی هستند و تشخیص تفاوت بین یک شرایط ناخوشایند موقتی با یک موقعیت سخت که قرار نیست به خودی خود رفع شود کار سختی است. اگر رابطه شما در شرایط کاملا دشواری قرار دارد، مراجعه به مشاوره زناشویی هیچ اشکالی ندارد. ("اوضاع بهتر خواهد شد" یا " در حال حاضر تحت استرس و فشار زیادی هستیم" یا "هفته ی بهتری را داشته ایم")

بنابراین در اینجا به سه نکته کلیدی در این مورد اشاره می کنیم:


1.به مشاور زناشویی مراجعه کنید اگر .... مدت هاست یک روند خاص در رابطه شما جاریست.


با نگاهی به ماه ها یا سال های گذشته شما خواهید دید که اتفاقات گذشته مدام در حال تکرار هستند و تمام تلاش هایی که برای دستیابی به تغییر انجام داده اید تأثیر چندانی نداشته و تنها در زمانی کوتاه موثر بوده و پس از مدتی دعواها به حالت اولیه برگشته است. زمانیکه متوجه می شوید علی رغم تلاش های شما در الگویی تکراری در ارتباطتان گرفتار شده اید، زمان آن رسیده که به مشاور زناشویی مراجعه کنید.

2.به مشاور زناشویی مراجعه کنید اگر.... یکی از طرفین رابطه ،احساس طرف مقابل را درک نکرده و آن ها را نادیده می گیرد .


برخی از الگو های طولانی مدت و مخرب در رابطه با شکست همدلانه رو به رو می شوند. به این معنا که یکی از طرفین برای اینکه تحت حمایت احساسی قرا بگیرد با طرف مقابل رو به رو می شود. یکی از آن ها برای در میان گذاشتن چیزی که از اهمیت خاصی برخوردار است، برای رفع یک مشکل یا تلاش برای آغاز یک اقدام مشترک(اللخصوص رابطه جنسی) به دیگری مراجعه کرده و توسط او نادیده گرفته شده و یا به درستی درک نمی شود. یک زندگی مشترک می تواند از هرجایی به حال خوش اولیه بر گردد به جز زمانی که دچار عدم وجود درک متقابل می شود. چنانچه چنین واقعه ای در زندگی مشترک شما رخ داده است به یک مشاوره زناشویی مجرب مراجعه کنید.

3. به مشاور زناشویی مراجعه کنید. اگر.... بحرانی وجود دارد.


شرایط دیگری که طی آن زوج ها به طور حتم باید به مشاور زناشویی مراجعه کنند موقعیت های بحرانی است. بحران رابطه موقعیتی است که میتواند صدمه ای روانی برای هر یک از زوجین باشد. زمانی که یکی از طرفین متوجه می شود که دیگری در خیانت احساسی، جنسی و یا مالی شرکت دارد، این زوج ها با بحران سختی رو به رو هستند که تنها یک مشاور مجرب می تواند در چنین شرایطی به آن ها کمک کند.

دو نوع بحران جدی در ازدواج وجود دارد که مردم در چنین شرایطی حقیقتاً برای رهایی از آن ها و در نهایت کسب آرامش به مراجعه به مشاور زناشویی نیاز دارند.

1.بحران سمی ازدواج: در این مورد احساسات هر دو فرد از همه جوانب خدشه دار شده و ارتباط سازنده عملا به نظر غیر ممکن می آید. یک یا هر دو فرد به طور مداوم ذهنیتی منفی از طرف مقابل داشته و هر اقدام در  جهت آشتی و یا تقابل تجربه ای منفی خواهد بود و یا بی نتیجه خواهد ماند.

2. بحران منجمد یا بدون ترقی ازدواج: این شرایط در صورت قهر کردن زوجین پدید می آید. وقی روابط طی یک مدت بحث و جدل، عدم درک متقابل و عدم اعتماد به فرد مقابل دچار آسیب می شوند و طریفین برای بهبود  رابطه در مواقع لزوم تلاشی نمی کنند و کمک نمیخواهند، در نهایت یکی از زوجین قهر می کند. گاهی هر دو فرد قهر می کنند. به دام افتادن در روابط به اصطلاح منجمد و یا بدون پیشرفت اصلا خبر خوبی نیست. زوج هایی که در حالت قهر هستند در واقع بیشتر از کسانی که در حال جدال با یکدیگر هستند در معرض خطر طلاق قرار دارند. زوج هایی که در جدال هستند انگیزه ی بیشتری برای دستیابی به نیازهایشان دارند.وقتی افراد صحبت کردن را متوقف می کنند اساساً از شما فاصله گرفته اند. عقب نشینی احساسی آغاز شده و معمولا این شروع رسیدن به آخر خط است اما در چنین شرایطی که زوجین در زندگی مشترک از هم فاصله میگیرند هنوز هم جای امید وجود دارد. اگر احساس میکنید هنوز امیدی برای ادامه زندگی مشترکتان وجود دارد، مشاور به شما کمک خواهد کرد.


» نظر