سفارش تبلیغ
صبا ویژن

چه زمانی به مشاوره خانواده نیاز داریم؟

استفاده از مشاوره خانواده پذیرفتن شکست نیست بلکه گامی مهم برای کمک به کانون خانواده است.

مشاوره خانواده

در حالتی که خانواده سلامت و شاد است همه چیز در دنیا صحیح به نظر می آید. پدر ها درزمان ارتباط سالم در خانواده و وجود شرایط ثابت بیشترین لذت را تجربه خواهند کرد.
اما تمام خانواده ها شرایط ثابت و پایداری ندارند و همواره شاد و سالم نیستند. اضطراب و فشار های ناشی از زندگی مدرن، نیاز برای رسیدن به جایگاه بهتر کاری، بحران خانواده و یا چالش های ذهنی برای یک یا چند فرد در خانواده می تواند هر خانواده ای را گاهی به زانو در بیاورد.

داشتن فرزندان معلول، فشار های مالی، جدال های رفتاری، سن و شرایط هر فرزند چالش هایی را ایجاد می کنند که برای حل آن ها به کمک نیاز خواهید داشت. بسیاری از خانواده ها از درون در برابر چنین مشکلاتی دارای انعطاف پذیری هستند. اما حتی بهترین خانواده ها فراتر از نیروهای درونی خانواده خود نیاز به کمک خارجی دارند. حتی خانواده ی ما که از دید افراد به نظر پایدار و شاد می آیند سختی ها و بحران هایی را پشت سر گذاشته اند.

اگر خانواده شما در حال تجربه ی یک یا چند نوع از این علائم است، اکنون زمان آن فرا رسیده تا از خدمات یک مشاور و متخصص در امر درمان بحران های خانواده حضور پیدا کنید. اعضا خانواده در عملکرد عادی خود دچار مشکل شده اند. آیا احساس می کنید خانواده شما دچار تخلیه انرژی شده است؟ آیا چیزهایی که به نظر روزمره و نرمال بوده اند حالا به نظر سخت می آیند؟

اعضای خانواده به نظر دچار واکنش های شدید عاطفی شده اند. آیا اعضای خانواده شما بیش از حد احساس عصبانیت، ترس، غم، افسردگی و یا واکنش های احساسی دیگر می کنند؟ شکست قابل توجهی در روابط بین اعضای خانواده دیده می شود، آیا فکر می کنید بر قراری ارتباط در خانواده شما دشوار شده است؟ آیا خانواده شما بیش از میزان معمول دچار سکوت شده است؟

اعضای خانواده در حال کنار کشیدن از زندگی خانوادگی هستند. آیا یک یا چند فرد از اعضای خانواده دچار گوشه نشینی و انزوا شده است؟
در صورتی که علائمی مانند خود آزاری و یا خشونت به دیگر افراد خانواده وجود داشته باشد. فراتر از شوخی های رایج آیا فک می کنید که خشونت یک مشکل است؟ آیا رفتاری مشاهده می کنید که میتوان آن را به عنوان حمله تلقی کرد؟
اعضای خانواده احساس ناامیدی و درماندگی می کنند. آیا احساس می کنید که به انتهای مسیر رسیده اید؟ آیا مقابله با استرس برای شما کار سخت و غیر قابل تحملی شده است؟ آیا از توانایی بهبود یافتن وضعیت خانواده خود مردد هستید؟

زمانی که در رفتار فرزندان در خانه و مدرسه تغییرات احساس می کنید. آیا نمرات فرزندان شما دچار تنزل ناگهانی شده است؟ آیا شاهد رفتار های مخرب و مشکل در حضور در مدرسه از فرزند خود هستید؟ آیا یکی از فرزندان در خانه خارج از کنترل شما می باشد؟
خانواده تجربه ای مخرب را پشت سر گذاشته که اعضای خانواده مدت ها در حال دست و پنجه نرم کردن با آن بوده اند. آیا اخیرا شاهد فوت، جدایی ویا طلاق بوده اید؟ کشف خیانت؟ آیا خانواده با مواجه با واقعیت پیش آمده دچار مشکل است؟
اعضای خانواده دچار استفاده از مخدر هستند. آیا آن ها به الکل یا مواد مخدر اعتیاد دارند؟ آیا یکی از اعضای خانواده دچار اختلال در غذا خوردن است؟

تصمیم برای روی آوردن به مشاوره خانواده و ازدواج برای رفع مشکلات خانواده یک قدم بسیار بزرگ است.اما این قدم بسیار در زمانی بسیار لازم و مفید است که منابع خانواده برای رفع مشکلات کافی نباشد و یا مشکلات پیش آمده به نظر برطرف نشدنی باشند.


» نظر